facebook tracking
RESTAURANG

NYTORGET 6

Connect
SOFO´S EGNA VARDAGSRUM

I hjärtat av Stockholms mest mytomspunna krogdistrikt väntar en varm kvarterskrog med härlig lantkökskänsla bortom livets svåra stunder. Här skålar och skrattar krogvana söderbor med nyfikna turister över ett glas rosé eller en lokalbryggd IPA. I det väldiga rotisseriet snurrar porchetta och välsprungna kycklingar sakta, sakta innan de hamnar på menyn som blandardet klassiska köket, modern husman och den charmiga känslan från södra Europas enkla sätt att äta.

Stammisarna hittar hit redan på morgonen och startar dagen med med en skål müsli, grillat levainbröd och färsk avokado. På kvällskvisten vrider vi upp både volymen i högtalarna och pulsen vid bardisken.  
På Nytorget 6 är livet okomplicerat, kärleksfullt och alltid i takt med sitt kvarter. 

 

WE LOVE TO SERVE YOU

Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigeslös service och stor flexibilitetet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster.

 

Vår servicefilosofi kan sammanfattas så här:

Hjärtlig: Med engagemang och passion skapar vi en genuin miljö som alla tycker om att vistas i. Bockholmens krogar är hjärtat i sitt kvarter. 

Personlig: Bjud på dig själv både mot gäster och kollegor. Stötta dina arbetskamrater och ge beröm. Det personliga är också det lilla extra.

Generös: Vi har generösa priser på vår meny, vi är givmilda mot våra gäster och mot varandra. Vi driver krogar som är tillgängliga för alla.

Spontan: Vi är flexibla och löser allt på studs, vi hjälper varandra för att skapa en perfekt upplevelse för våra gäster oavsett tillfälle: mat, dryck, barhäng, catering eller events.   

Prestigelös: Vi är ödmjuka, välkomnande och trygga i oss själva. Det skapar en trygg och avslappnad atmosfär för våra gäster.

 

TILLSAMMANS ÄR VI BOCKHOLMENGRUPPEN

Vi vill vara Stockholms bästa arbetsgivare. För oss innebär det en arbetsplats där vi skapar trygghet och är generösa mot våra anställda, men också att vi ställer krav på professionalism och entusiasm. Vi är ett team där vi jobbar för varandra och för våra gäster. 

Som anställd i Bockholmengruppen får du en del fina förmåner.

 • TEAM BOCKHOLMEN

  Vi erbjuder fasta träningar/vecka på SATS Hötorget och SATS Regeringsgatan.
  - Man behöver självklart inte vara SATS medlem för att delta på veckoträningarna. Det enda som krävs för att delta är Att man är fast anställd och att man är registrerad på we+.

  Ca 50% RABATT på SATS medlemskapet

 • PERSONALAKTIVITETER

  KROGVIS:
  1-2 gånger om året samlas varje 1-2 gånger om året samlas varje restaurang till en heldagsaktivitet med alla medarbetare.

  BOCKHOLMENGALAN:
  En dag om året stänger vi alla våra restauranger för att ha en helkväll tillsammans så att vi kan fira våra framgångar med alla medarbetare inom gruppen.

 • MEDLEMSKAP HOS DOKTOR.SE

  Som medarbetare hos oss på Bockholmengruppen har du FRI tillgång till digital vård genom Doktor.se.
  Tack vare erfarna specialistsjuksköterskor, läkare och psykologer hjälper Doktor.se dig att snabbt komma rätt och få bästa möjliga hjälp. Ditt medlemskap gäller för dig och din familj, partner/sambo och barn.

 • UTBILDNING:

  Bockholmengruppen har ett tätt samarbete med Restaurangakademien. Tillsammans hjälper vi vår personal att utvecklas inom mat och dryck.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor