facebook tracking
RESTAURANG

NYTORGET 6

Connect
SOFO´S EGNA VARDAGSRUM

I hjärtat av Stockholms mest mytomspunna krogdistrikt väntar en varm kvarterskrog med härlig lantkökskänsla bortom livets svåra stunder. Här skålar och skrattar krogvana söderbor med nyfikna turister över ett glas rosé eller en lokalbryggd IPA. I det väldiga rotisseriet snurrar porchetta och välsprungna kycklingar sakta, sakta innan de hamnar på menyn som blandardet klassiska köket, modern husman och den charmiga känslan från södra Europas enkla sätt att äta.

Stammisarna hittar hit redan på morgonen och startar dagen med med en skål müsli, grillat levainbröd och färsk avokado. På kvällskvisten vrider vi upp både volymen i högtalarna och pulsen vid bardisken.  
På Nytorget 6 är livet okomplicerat, kärleksfullt och alltid i takt med sitt kvarter. 

 

WE LOVE TO SERVE YOU

Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigeslös service och stor flexibilitetet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster.

 

Vår servicefilosofi kan sammanfattas så här:

Hjärtlig: Med engagemang och passion skapar vi en genuin miljö som alla tycker om att vistas i. Bockholmens krogar är hjärtat i sitt kvarter. 

Personlig: Bjud på dig själv både mot gäster och kollegor. Stötta dina arbetskamrater och ge beröm. Det personliga är också det lilla extra.

Generös: Vi har generösa priser på vår meny, vi är givmilda mot våra gäster och mot varandra. Vi driver krogar som är tillgängliga för alla.

Spontan: Vi är flexibla och löser allt på studs, vi hjälper varandra för att skapa en perfekt upplevelse för våra gäster oavsett tillfälle: mat, dryck, barhäng, catering eller events.   

Prestigelös: Vi är ödmjuka, välkomnande och trygga i oss själva. Det skapar en trygg och avslappnad atmosfär för våra gäster.

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor